Уред за колоидно сребро (сребърна вода)

Уред за колоидно сребро (сребърна вода)

Уред за колоидно сребро (сребърна вода)
Уред за колоидно сребро (сребърна вода) Уред за колоидно сребро (сребърна вода)
Производител: САВИТРОН ЕООД
Код на продукта: SILWA 1
Наличност: В наличност
Цена: 295.00лв.
с ДДС: 295.00лв.

Описание

SILWA 1 е електронно устройство, с помощта на което в домашни условия се произвежда натурално колоидно сребро (сребърна вода) – наночастици от 99.99% чисто сребро във вода.

Много лесен и удобен за използване – трябват Ви само подходящ буркан и дестилирана вода.

При разработката на уреда са взети предвид и избегнати недостатъците на подобни уреди за колоидно сребро на други фирми, които са налични за продажба в момента.

Процесът е напълно автоматизиран, като същевременно дава възможност да задавате желаната концентрация и да наблюдавате развитието на процеса върху дисплей.


Характеристики на уреда

Захранване – 24VDC от адаптер (100-240V, 50-60Hz);

Константен ток– оптимизиран за възможно най-малки частици колоидно сребро;

Електроди – 99.99% чисто сребро (сертификат)

Промяна полярността на електродите;

Електрокинетично разбъркване;

Магнитна бъркалка;

Цифров индикатор за задаване и следене на концентрацията;

Автоматично изключване при достигане на зададената концентрация;

Ресурс на електродите – над 4 години при ежедневно ползване по 3 часа;

Лесна подмяна на сребърните електроди;

Задавана концентрация  от 5 до 60 ppm (mg/l) в два диапазона:

                5-6-7-8-9-10 ppm (mg/l) – за вътрешна употреба (пиене)

                15-20-25-30-35-40-45-50-55-60 ppm (mg/l) – за външна употреба

Измерване началната проводимост (чистотата) на водата;

2 години гаранция;


Колоидно сребро

Още от древността колоидното сребро е познато на човека за борба с причинителите на всички видове инфекции. Приготвяло се е в светилища и храмове, като водата се е поставяла в сребърни съдове и след благословението от Бога чрез светкавица, водата се раздавала на вярващите за лечение.

Колоидното сребро, придобило известност също и под наименованието „сребърна вода” притежава дезинфекциращи и лечебни свойства. Този продукт представлява  вода, наситена в резултат на електролитно разтваряне на метала с наноастици от метално и йонно сребро.

В края на миналото столетие учените отново започват да се занимават с изучаване лечебните свойства на среброто, способно при контакт с водата да убива намиращите се в нея микроорганизми.

Активността на среброто е толкова по-голяма, колкото е по-голяма концентрацията на йоните  в разтвора и колкото по-малки са частиците сребро. Няма известен микроорганизъм, който да издържа повече от 2 часа контакт с колоидно сребро с концентрация 10-20 mg/ l. Микроорганизмите не развиват устойчивост към среброто, което го прави незаменимо в борбата с огромния брой бактерии, развили резистентност (устойчивост) към антибиотиците, както и за хора с алергии към тях и към сулфонамидните препарати.  Страничните вещества (хлориди, нитрати, сулфати, карбонати и др.), намиращи се във водата, могат да попречат за унищожаването на бактериите, тъй като се свързват с йоните на среброто в трудно разтворими утаяващи се съединения. Ето защо колоидното сребро се приготвя само в дестилирана вода.

Среброто е силен антиоксидант. То свързва окислителите в организма и през отделителната система ги изхвърля. Възможно е пълно очистване на организма от токсини след цикъл от 30-40 дни прием на колоидно сребро и като резултат подмладяване на организма.


Лечение със сребърна вода

Болестите, за които се твърди, че приемането на сребърна вода помага е дълъг и наброява над 600. Ето някои от тях:

Акне, Алергии, Апендисит, Артрит, Брадавици, Бяло течение, Всички видове вируси, Възпаление на сливиците, Възпаления на очите, ушите, устата и гърлото, Гастрит, Гонорея, Гъбички, Диабет, Дизентерия, Екземи, Енцефалит, Изгаряния, Импетиго, Инфекции на пикочния мехур, Инфекции на простатата, Инфекции на щитовидната жлеза, Кандида, Кандидоза, Кератит, Колит, Конюнктивит, Кучешки парвовирус, Лаймска болест, Лошо храносмилане, Лупус, Магарешка кашлица, Малария, Менингит, Отравяния на кръвта, Отслабване на имунната система, Паразити в кръвта, Паразитни инфекции, Плеврит, Пневмония, Подути, измръзнали места, Проказа, Псориазис, Пърхут дерматит, Ревматизъм, Ринит, Себорея, Сенна хрема, Септицемия, Сифилис, Скарлатина, Стафилококови инфекции, Стомашни инфекции, Стрептококови инфекции, Токсемия, Трахома, Трихофития, Туберколоза, Хепатит, Херпес Зостер, Херпеси, Хламидия, Холера, Цистит.

При пиене на сребърна вода е добре да я задържате възможно най-дълго в устата, откъдето среброто се абсорбира по-добре. Освен това металопротеините, съдържащи се в слюнката, предпазват сребърните йони от реакция със солната киселина в стомаха.

Извадки от книгата на Петрас Шибилскис „Активирана и сребърна вода – свойства и приложение”:

ПРЕПОРЪКИ ЗА ИЗПОЛЗУВАНЕ НА СРЕБЪРНА ВОДА при някои видове заболявания:

1.    Ангина - Изплаква се гърлото със сребърна вода – 20 mg/l – в продължение на 3 до 5 минути.

2.    Гинекологични възпаления - Измива се възпаленото място 3–4 пъти на ден със сребърна вода, а най добре се поставя  компрес със затоплена (30-35oС) сребърна вода – 20-25 mg/l

3.    Натравяне с храна - Три пъти на ден се пие по 100 ml сребърна вода. В случай на остро натравяне, до оказването на лекарска помощ, да се изпие 100ml сребърна вода, да се предизвика повръщане, след което на всеки три часа да се пие по 100ml  ребърна вода – 5 mg/l - Може да се очаква подобрение след около 2-3 часа.

4.    Висока температура - Пие се 50-100ml сребърна вода – 0.1 mg/l - Може да се очаква понижение на температурата след няколко часа.

5.    Подобряване на общото самочувствие - В продължение на няколко месеца, вместо чешмяна, да се пие сребърна вода със слаба концентрация. След това се прави тримесечна пауза и курсът се повтаря – 0.02 mg/l.

6.    Следоперационни възпаления (костни, мускулни и други възпаления, причинени от стафилопневмококови инфекции) - Мястото се измива, подсушава и се прави компрес със затоплена (30-35oС) сребърна вода за 15-20 минути – 30-35 mg/l - Компресът се прави от 4-5 слоя марля, напоена със сребърна вода

7.    Настинка - Поставят се тампони, напоени със сребърна вода, между венците и бузите, колкото е възможно по-близо до гърлото. Изплаква се устата със затоплена (30-35оС) сребърна вода – 35 mg/l – Настинката преминава за 2-3 дни или по-бързо.

8.    Дезинфекция при грипни и други епидемии - Да се разпръсне сребърна вода в помещенията с помощта на пулверизатор – 35 mg/l - 0,5 л е достатъчно за помещение 20 кв.м.

9.    Дизентерия - На всеки 4 часа се пие по една лъжица сребърна вода – 5 mg/l.

10.  Дифтерит - На всеки 4 часа се пие по една лъжица сребърна вода – 5 mg/l.

11.  Фурункулоза - Компрес със затоплена (30-35oС) сребърна вода – 35 mg/l.

12.  Екземи, лишеи - Компрес със затоплена (30-35oС) сребърна вода – 35 mg/l – Лечението продължава до 2 седмици.

13.  Гастрит - Три пъти на ден, 20-30 минути преди ядене се пие по 100ml сребърна вода в продължение на  две седмици - 0.5-1.0 mg/l - Болката намалява след няколко дни.

14.  Инфекциозен хепатит - В продължение на 10 дни, 20-30 минути преди ядене, да се пие по 100ml сребърна вода – 1 mg/l.

15.  Кератит, конюнктивит - Очите се измиват със сребърна вода със стайна температура или се прави компрес – 20 mg/l.

16.  Възпаления на уши, нос, гърло (възпаления на слуховия канал, средното ухо, фарингит, ларингит, тонзилит, ринит, рипни епидемии) - Изплаква се носа, устата или ушите със топла (30-35oС) сребърна вода и се прави компрес – 20-25 mg/l.

17.  Доброкачествени тумори - Прави се компрес със 12-15 слойна марля, напоена със сребърна вода, на мястото на тумора.  Добавя се сребърна вода върху компреса. Процедурата продължава 2 часа – 35 mg/l – Лечението продължава 10 дни.

18.  Дезифекция на вода с неясен произход - Във водата с неизвестен произход се добавя сребърна вода. След 4 часа водата е годна за пиене – 0.1 mg/l.

19.  Изгаряния - Мястото се измива с калиев перманганат и след това се прави компрес със сребърна вода – 35 mg/l – Изгарянията  се лекуват бързо и не остават белези. Това е един от най-ефективните начини за лекуване на изгаряния.

20.  Пневмония - Да се вдишва разпрашена сребърна вода. Продължителност на процедурата – 10-15 минути, температура – 35- 40oС – 5-10 mg/l.

21.  Парапроктит - Компрес със сребърна вода, два пъти на ден – 35 mg/l - Гнойта ще се събере върху марлята, раните ще бъдат почистени.

22.  Трихофитоза - Компрес със сребърна вода в продължение на 30-40 минути – 35 mg/l - Продъжителност на лечението – 3-4 седмици.

23.  Простудни заболявания (включително вирусни) - Да се използува сребърна вода за изплакване, компреси, измиване – 30-35 mg/l - Начинът на използуване се избира в зависимост от заболяването.

24.  Възпаления на бъбреците - Три пъти дневно се пие по 100ml сребърна вода – 1 mg/l – Продължителност на лечението – 2-3 седмици.

25.  Rosacea - Компрес със топла (30-35oС) сребърна вода в продължение на 30-40 минути  –  35 mg/l – Продължителност на лечението – 3-4 седмици, след което се продължава още 2-3 седмици.

26.  Сепсис - В болнични условия: добавя се сребърна вода в инфузионния разтвор. След лечението в болница, 20-30 минути преди ядене се пие по 100ml сребърна вода – 1 mg/l – Продължителност на лечението – 1-2 месеца.

27.  Язва - В продължение на 10 дни, 20-30 минути преди ядене, се пие по 100ml сребърна вода със концентрация 10mg/l. След това, в продължение на 20 дни, 20-30 минути преди ядене се пие сребърна вода с  концентрация 5mg/l - Болката изчезва през първия етап на лечението.

28.  Стоматологични заболявания (афти, гингивит, стоматит) - След ядене устата се иплаква в продължение на 3-5 минути със затоплена (30-35oС) сребърна вода с концентрация 20 mg/l. Правят се компреси с марля между венците и устните в продължение на 3-5 минути - концентрация 35 mg/l - Продължителностна лечението – 5-7дни.

29.  Профилактика при деца - При кашлица се измиват устата и носа със сребърна вода. Изпива се 50ml сребърна вода – 1-2 mg/l - Подобрява се имунната система.

30.  Профилактика срещу вътрешни болести - Три-четири пъти на ден, 20-30 минути преди ядене, се пие по 100ml сребърна вода – 0.1-0.2 mg/l - Продължителност –  3 месеца. 

31.  Чревни заболявания - Всеки 4-6 часа се пие по 100ml сребърна вода – 0.1 mg/l - Продължителност –  7-10 дни.

Напиши мнение

Вашето име:


Вашето мнение: Забележка: HTML не се потдържа!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу:Създаден от OpenCart
On-line магазин САВИТРОН © 2022